Градинска морава

Тревната площ е най-важният елемент на вашата градина. Тя е центърът на вашето зелено пространство. Преди да започнете да сеете, трябва да отделите малко време, за да решите каква трева да изберете.

Когато избирате трева за вашата градина, трябва да вземете предвид количеството слънце и вида на почвата. Ако тревната площ в градината ви е значително засенчена от дървета или храсти, трябва да изберете тревна смес за сенчести места. Ако моравата в градината ви е открита и изложена на силна слънчева светлина през деня, изберете вид трева, която е устойчива на слънчева светлина и суша.

Друг също толкова важен фактор е предназначението на градинската морава. Например често такива тревни площи се използват интензивно от деца, които си играят. Те често се използват почти като игрище. В такъв случай се уверете, че сте избрали издръжлива трева за спортни цели и отдих.

Ако моравата ни ще се използва като декоративна зона, предназначена за спокоен отдих в градината, можете да използвате някой от сортовете декоративни треви.

Асортиментът на GLOBALGRASS включва семена за всеки вид градинска морава. Научете повече за нашата гама от смеси. Препоръчваме ви както стандартни, така и луксозни треви.

2024 © Агро Експорт-Импорт ООД