Натурален биоактивен агент с пробиотици - Биостар

Натуралният биоактивен агент с пробиотици съдържа много полезни специално подбрани пробиотични щамове и 100% натурални растителни екстракти, които са безопасни за хората, животните и околната среда. Всеки от тези щамове има способността да произвежда подходящи ензими в зависимост от вида на замърсяването или примеса, срещнат на повърхността. Благодарение на използването на пробиотичната технология редовната употреба на препаратите позволява да се отстранят органичните замърсители, скрити в цепнатините, вдлъбнатините и каналите на почистваните повърхности.

Активността на микроорганизмите във времето:

 

     ПРАХ И МРЪСОТИЯ                               ПРОБИОТИЦИ             ПОЧИСТЕНА ПОВЪРХНОСТ

 

  1. МРЪСНА ПОВЪРХНОСТ - ПРЕДИ ПОЧИСТВАНЕ
  2. ДЕЙСТВИЕ НА ПОЧИСТВАЩАТА ОСНОВА И ЕКСТРАКТА ОТ ЛАВАНДУЛА И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ НА ЕНЗИМИТЕ, ПРОИЗВЕЖДАНИ ОТ ПРОБИОТИЦИТЕ
  3. ЧИСТА ПОВЪРХНОСТ - УДЪЛЖЕН ЕФЕКТ НА ЧИСТОТАТА И ХИГИЕНАТА, ДЪЛЖАЩ СЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНИЯ ЕФЕКТ НА ПРОБИОТИЧНАТА КОЛОНИЗАЦИЯ

Пробиотичните микроорганизми, нанесени върху повърхността по време на миене, се сблъскват с мастни, протеинови или бикарбонатни замърсявания, по-специално тези, които са скрити в пукнатините, и освобождават ензими, които водят до тяхното разграждане. По този начин процесът на отстраняване на замърсяванията не приключва с приключване на почистването на повърхността.

 

В резултат на колонизацията на повърхността от благоприятни микроорганизми почистващият ефект се удължава до три дни след приключване на процеса на измиване. Ефектът от това действие е отстраняване на замърсяванията от повърхността.

 

Благодарение на пробиотиците почистените повърхности стават хигиенично чисти за дълго време.

2024 © Агро Експорт-Импорт ООД